75.Yıl Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerin, velilerin ve personelin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu bir okul olmak.

Misyon: 75.Yıl Anaokulu olarak; etkin iletişimin kullanıldığı, planlılık çerçevesinde aile katılımlı ve işbirliğiyle, hoşgörü ve sevgi ortamında milli ve manevi değerleri benimseyen, kendine güvenen, dürüst, güvenilir, kişilik ve sorumluluk sahibi nitelikli ve kaliteli bireyler yetiştirmek

Başarılar: Okulumuz 2018 de ekip ruhuyla temizliğin ve düzenin tescili olan "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır. Okulumuz aynı zamanda TSE onaylı "OKULUM TEMİZ" belgesi sahibidir. Okulumuz ayrıca web sitesi etkin kullanımda 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilde ve ilçede ikinci, Türkiye genelinde 51.512 okul içinde 198. olmuştur. Okulumuz iş sağlığı ve güvenliği kapsamında, yaptığı titiz çalışmalarla, öğrencilerimiz için güvenli bir ortam sağlayarak, bu alanda başarılı okulların başında gelmektedir.

Saatler: başlama 7:30 bitiş 17:30
Isınma: kalörifer,klima
Servis Bilgisi: Kendi servisi yok,veli özel servisi
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Futbol,basketbol,sek sek,jimnastik.
Bilimsel Etkinlikler: Satranç, Fen Ve Doğa Deneyleri, Fen ve Doğa Okulu
Proje Çalışmaları: E Twinning, Adım Adım İlkokula Projesi

WEB - https://75anaokulu.meb.k12.tr

Adres - Alata Mh. Şehit Zekeriya Türer Cd. No 23 ERDEMLİ/ MERSİN