Okul Öncesi Eğitim ve Okulumuz..

23.02.2018 728

Hayata ilk adımın adresi olan Anaokulları,çocuklarımızın yeni  yaşam alanları olmakta,onları hayata hazırlamaktadır.Mahalle arkadaşlıklarının ve oyunlarının bittiği beton binaların çevremizi sardığı günümüzde bu önemli misyonu Anaokullarımız üstleniyor.Çocuklarımızın ruhsal ve bedensel olarak gelişimini ve en önemlisi sosyalleşmesini sağlayan Anaokulları modern çağın sokakları,mahalleleri işlevini  görerek  çocuklarımıza sosyal hayatın kapılarını açıyor.Öğretimden ziyade eğitimin ön planda olması gereken okullarımız bu amaç doğrultusunda çocuklarımızın öncelikle iyi bir insan olmasını hedeflemektedir.

Bizlerde 75. Yıl Anaokulu olarak bu süreçte,Erdemli'mizde çocuklarımızın kendini rahat hissedeceği bir ortam sunmak,en önemlisi de çocuklarımızın oyun  ihtiyacının karşılanmasını istiyoruz.Belirlemiş olduğumuz hedefler doğrultusunda "Öncü Okul " olmaya inanmış bir ekip olarak kararlıyız.Bu amaca ulaşmak için eğitim kadromuzla, personelimizle ve velilerimizin de katkılarıyla var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.Saygılarımızla...

Sedat TOKER

06-12-2019