Düşünerek dönüştüren çocuklar projesi

CHİLDREN WHO RECYCLE BY THİNKİNG/DÜŞÜNEREK DÖNÜŞTÜREN ÇOCUKLAR Bu projede 4-6 yaş grubu okul öncesi dönemdeki öğrencilerin, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmelerini destekleyecek etkinlikler yapmak, artık malzemelerden özgün materyaller oluşturmak hedeflenmiştir. Merak ve keşif yapma isteklerinin zirvede olduğu okul öncesi dönemde, artık materyaller kullanarak, çocuklar yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini dile getirirler. Çevrelerinde gördükleri her artık materyali bir amaç için kullanmayı öğrenirler. Çevrelerindeki materyallere farklı bir pencereden bakabilme becerisi kazanırlar. Materyalleri daha verimli kullanarak çevreyi koruma bilinci kazanırlar. Beynini yaratıcı düşünmeye zorlar, zihninde sürekli beyin fırtınası yaparak yeni fikirler üretmeye çalışırlar. Ortaya çıkan bu materyalleri kendi okullarında ve sanal olarak sergileyeceklerdir.

20.10.2021 332